Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/brasovev/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1261
Brasov Events
Brasov Events
Vremea in
 • : 0C
 • Abonamente speciale de parcare pentru cei care locuiesc în „buricul târgului”. Vezi ce preţ vor avea acestea

  9:05 11 December, 2013

  Parcare centru brasovCum în zona centrală montarea de opritoare este strict interzisă, edilii au găsit o soluţie pentru ca riveranii să aibă locurile de parcare asigurate, ţinând cont că majoritatea se plângeau că le găsesc ocupate de cei care vin doar în „vizită” prin oraş. Începând cu 1 ianuarie 2014 aceştia îşi vor putea cumpăra un abonament „universal” care va fi valabil în întreaga zonă centrală. Sistemul a fost deja testat pe strada Nicolae Bălcescu, în ultimii doi ani, şi oamenii au fost mulţumiţi.

  Cine beneficiază de noul abonament

  De exemplu, de anul viitor, un braşovean care locuieşte pe strada Nicolae Bălcescu sau pe Cerbului îşi poate lăsa maşina şi în parcarea cu plată administrată de P&P de la Parc sau în Livada Poştei fără a trebui să plătească o altă taxă. Practic, locuitorii din Centru vor plăti doar costul unui abonament de reşedinţă pentru zona A, care este de 156 de lei. Aceştia vor primi odată cu achitarea taxei de parcare o rovinietă specială, diferită de cea pentru parcările de reşedinţă, astfel ca să poată fi identificaţi foarte uşor de inspectorii de la parcări. De astfel de abonamente vor beneficia doar persoanele fizice care au domiciliul şi autoturismul înregistrat la o adresă din zona istorică, cuprinsă între strada Vlad Ţepeş – Bulevardul Eroilor (latura dinspre Muzeul de Artă) – Livada Poştei – Maternitate (inclusiv Strada Cibinului) şi Aleea de sub Tâmpa. „De acest tip de abonamente vor beneficia doar cei care au domiciliul în centrul istoric şi maşina înregistrată la o adresă din aceasta zonă şi nu au un loc de parcare în curte. Cererile se pot depune în orice perioadă a anului, iar fiecare când va plăti abonamentul va primi şi vinieta”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov. Până în prezent, 253 de proprietari de autoturisme, care au acum închiriate locuri de parcare în zona istorică, au primit notificări privind posibilitatea achiziţionarii acestui tip de abonament.

  Lasa un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Stiri de ultima ora

  Calendar

  Calendar

  May 2018
  M T W T F S S
  « Apr    
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  

  Inscrie un eveniment