Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/brasovev/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1261
Brasov Events
Brasov Events
Vremea in
 • : 0C
 • „Pensiunea pentru vârstnici” are nevoie de angajaţi pentru a-şi putea deschide porţile

  10:17 17 September, 2014

  Camin-batrani-NouaCentrul de zi de tip Respiro de la Căminul de Bătrâni din Noua, care va oferi posibilitatea cazării şi îngrijirii vârstnicilor pe o perioadă determinată de timp, urmează să îşi deschidă porţile. Ca să poată să funcţioneze, este întâi de toate nevoie de personal, iar aici urmează să fie angajate, în total, 12 persoane, respectiv patru asistente, patru îngrijitoare şi patru infirmiere. Viceprimarul Adina Durbacă a precizat că, deocamdată, a fost depusă doar o singură persoană a fost interesată de un loc de muncă la noul centru, fiind chiar a doua oară când posturile sunt scoase la concurs. „Deschiderea acestui centru depinde foarte mult de cât de repede vom găsi personalul necesar. Suntem deja la a doua procedură, iar termenul limită pentru depunerea dosarelor este 4 octombrie. Cel mai probabil, lumea nu este atrasă de aceste posturi ţinând cont că salariu mediu este de doar 900 de lei brut, la care se adaugă sporul de vechime. Dacă nu vom ocupa posturile nici de această dată, vom fi nevoiţi să organizăm un nou concurs”, a explicat Adina Durbacă.

  Vârstnicii vor putea fi cazaţi în acest centru pe o perioadă determinată, cât nu are cine să se îngrijească de ei. Tariful perceput pe zi va fi unul destul de avantajos, în comparaţie cu cel de pe piaţa privată, de 50 de lei, ţinând cont că în aceşti bani, cei care se vor caza aici vor avea parte pe lângă îngrijire medicală specializată şi cazare, şi de hrană (trei mese pe zi şi două gustări), dar şi de tratament în baza medicală de la Căminul de Bătrâni. Persoanele care vor apela la serviciile centrului trebuie să ştie faptul că o persoană vârstnică va putea fi îngrijită aici maximum trei luni.

  Lasa un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Stiri de ultima ora

  Erwin Chargaff of Genetics
  15 March, 2018 0

  Calendar

  Calendar

  March 2018
  M T W T F S S
  « Feb    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  

  Inscrie un eveniment