Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/brasovev/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1261
Brasov Events
Brasov Events
Vremea in
 • : 0C
 • Zece săli noi de fitness în aer liber, în parcurile din Brașov

  9:51 10 August, 2014

  Aparate fitness parc 1Aparatele de fitness montate anii trecuți în câteva parcuri din oraș s-au dovedit a fi un real succes, fiind căutate nu doar de seniori, care au fost de altfel primii care s-au abonat la aceste săli de fitness în aer liber, ci și de cei mai tineri. Ținând cont că tot mai mulți brașoveni au dorit să facă mișcare ca la sală în aer liber, dar și gratuit, Primăria a decis să investească peste 200.000 de lei pentru montarea de astfel de aparate și în alte zone din oraș. „Acest proiect s-a bucurat de un mare succes și dacă la început principalii utilizatori erau persoanele în vârstă, în ultima vreme, și cei mai tineri care vin cu copiii în parc, îi lasă pe cei mici la joacă, iar ei fac mișcare cu aceste aparate. Pentru că am primit mai multe solicitări, am luat decizia să dotăm și alte zece pacuri din municipiu cu astfel de echipamente, fiindcă este un proiect care încurajează practicarea sportului de către brașoveni, indiferent de vârstă. O parte dintre echipamente se vor monta în luna septembrie, iar celelalte până la finele lui octombrie”, a precizat primarul George Scripcaru.

  Astfel de aparate de fitness există în prezent în parcurile din Centru, Tractoru și Ursu, dar și Sub Tâmpa, iar din toamnă, vor fi amenajat astfel de „săli de fitness” și în parcurile Trandafirilor, parcul de „Gheorghe Dima”, de lângă Colegiul „Andrei Șaguna”, cele două parcuri din zona Bulevardului Ștefan cel Mare, parcul de pe Berzei, cel de la Palatul Copiilor (strada Neptun intersecție cu Apollo), noul parc amenajat în Bartolomeu pe strada Agricultorilor, un parc de pe strada Hărmanului, dar și o zonă din Poiana Brașov. În total, vor fi montate 40 de aparate de la aparate de fitness, de la aparate pentru musculatura mușchilor abdominali și oblici, la aparate pentru întreținere mușchilor membrelor inferioare/ superioare și ai spatelui. În total, pentru achiziția acestor aparate se vor cheltui 208.000 de lei, fătă TVA, licitația pentru furnizarea acestora fiind câștigată de firma Macrotech Business Group SRL în asociere cu SC DFS Center Grup SRL, din București.

  Lasa un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Stiri de ultima ora

  Calendar

  Calendar

  May 2018
  M T W T F S S
  « Apr    
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  

  Inscrie un eveniment